reanda píše:mne je z toho tiez smutno a rozculuje ma to hrozne.. a preto sa tomu urcite nechcem prisposobovat..
boze, aka by to bola ulava, keby sa ludia mohli spravat prirodzene a nemuseli by sa stale kontrolovat, ci nerobia nieco neslusne ci nepripustne.. mna to tak hrozne unavuje a ubija..
zavidim ludom, co si dokazu nevsimat okolie a nic si nerobit z negativnych reakcii
venus píše:ja by som len chcela povedat Artemis, ze odjcenie na verejnosti sa absolutne neda prirovnavat k prdeniu, grganiu alebo tomu ked niekto chodi smradlavy pretoze tymito vecami realne obtazuje ludi okolo seba, no neviem si predstavit ako by mohlo byt dojcenie obtazujuce okoliu v takomto rozsahu...k dojciacej zene sa totiz da otocit chrbtom a nedivat sa ked nam to prekaza, kdezto ostatne spominane pripady sa ignoruju len tazko...to porovnavame hrusky s jablkami......
venus píše: ...
Mi to ked to prezeniem pride rovnake ako keby niekto chcel povedat matke s postihnutym dietatom aby s nim ani nechodila na verejnost pretoze pohlad nan ludom nerobi dobre, odpudzuje ich a vyvolava v nich neprijemne pocity...je potom takato matka povinna sa s nim schovavat doma alebo chodit po kanaloch? princip je ten isty....len v tomto pripade si nikto nedovoli nieco povedat...
reanda píše:ja, ked dojcim na verejnosti, tak preto, ze to potrebuje moje dieta a nie preto, aby som nieco propagovala.. myslim, ze aj to je castokrat chyba, ze to tak zeny beru, ako ze nieco propaguju.. l
reanda píše:boze, aka by to bola ulava, keby sa ludia mohli spravat prirodzene a nemuseli by sa stale kontrolovat, ci nerobia nieco neslusne ci nepripustne.. mna to tak hrozne unavuje a ubija..
reanda píše:....boze, aka by to bola ulava, keby sa ludia mohli spravat prirodzene a nemuseli by sa stale kontrolovat, ci nerobia nieco neslusne ci nepripustne.. mna to tak hrozne unavuje a ubija...
Norika píše:ja som to pochopila,ze reanda mysli,ze chce,aby zeny mohli dojcit na verejnosti,kedy si akokolvek stare babo ziada,tak ako sa dojci prirodzene v sukromi a nie hladat tajne miesta a rozmyslat nad tym,co si pomyslia ini, alebo dokonca odmietat, hoci doma by uz davno ponukla
JankaMich píše:.....Ja skusim dat jeden pohlad za seba. Najmladsia mala mat krst ... a ku kostolu som ju pekne doniesla v babyvaku. Pred kostolom som ju prelozila pekne podla kulturnych tradicii do krasnej perinky...
Mate aj vy nejake zaujimave spomienky?
quaxi píše: Lebo pravdu povediac, okrem tejto jednej temy si neviem predstavit prilis vela situacii, kedy by kaslanie na akekolvek pravidla slusneho spravania bolo pre ludi prinosom.
Späť na Význam dojčenia, príprava na dojčenie , poradenstvo pri dojčení
Užívatelia prezerajúci fórum: Žiadny registrovaný užívateľ nie je prítomný a 0 hostia