carodejnica píše:Ja neviem, ja som to nejak extra nesledovala, ale zdá sa mi, že ho ubudlo, pretože som si tiež všimla, že malá nepregĺgala a navyše, ja som vždy "cítila" keď sŕkala a ťahala to mlieko, to bol taký zvláštny pocit v bradavke... takže zrejme sa moc už nenapila...Ale to až teraz ku koncu....myslím, že ten prvý, druhý mesiac tehotenstva, to bolo ešte ok, lebo si pamätám a aj som to spomínala, že mala také obdobie na začiatku tehotenstva, že sa chcela dojčiť častejšie, teraz aj uvažujem, či to nebola reakcia na pokles tvorby mlieka,, hm, neviem.
Mimochodom, dnes tretí deň bez dojčenia, predvčerom večer si pýtala ešte mliečko, ale nechcelo sa mi ku nej otočiť, kým sa ja s tým bruchom pretočím, obe sme si totiž čítali chrbtom opreté k sebe , tak jej vravím "počkaj Naďka, zachvíľu, dočítam kapitolu" a keď som sa zachvíľu (fakt to bolo asi 5 minút) otočila tak už spala. A včera už mlieko ani nepýtala a rovno zaspala. Tak uvidím dnes večer, asi to fakt vyzerá, že sme definitívne skončili...
Píšem si do kalendára - 24.4. 2012, 2 roky a 10 mesiacov, môj 24 týždeň tehotenstva...
vejula píše:no tak snad to nieje signalom niečoho zleho, lebo aj teraz večer čosi preglgal :-S, nie vela ale pod cvhilou preglgol
Norika píše:co sa tyka toho brucha, naozaj by ma zaujimalo,ako sa da spats dietatkom v jednej posteli a mat velke brucho...ja som bola doslova ako velryba pocas tehu, pretacanie zo strany na stranu bol super vykon ,tak si to fakt neviem predstavit s malym sidlom v posteli.
ivanarobert píše:Ahojte, pridávam sa k skupine mamičiek dojčiacich aj v tehotenstve. Som celkom na začiatku druhého tehotenstva. Bolesti bradaviek mám opakovane od vtedy ako sa narodil prvý synček, používala som genciánku, citrovital kvapky, kapsule, univerzálku, ale ako som teraz v tehotenstve tak sa bojím užívať univerzálku a dávam si iba citrovital. Bolesť nie je až taká strašná, je to v pohode, väčšinou iba pri prisávaní, potom prejde. Chcem sa vás spýtať, či je tu niektorá taká, čo užívala aj v tehotenstve univerzálku. Poradkyňa mi hovorila, že sa môže, ale človek chce byť veľmi opatrný ak sa jedná o tehotenstvo. Tak zisťujem, či je tu nejaká mamička, čo ju užívala aj v tehu. A ako rozoznám bolesť spôsobenú kandidózou a bolesťou "iba v tehotenstve"???? Aký je medzi nimi rozdiel?
Späť na Dojčenie v tehotenstve , tandemové dojčenie
Užívatelia prezerajúci fórum: Žiadny registrovaný užívateľ nie je prítomný a 0 hostia