ajkaLC píše:Ahojte. Moze mi niekto poradit? Som rozhoduta ze MMr ockovat nebudeme. Kto by ma mohol zastupovat v meste Lucenec (kedze som sa docitala,ze je to mozne). Moze mi niekto poradit surne,kedze mame prist ku detskej podpisat do konca aprila. S doktorkou som spokojna a nechceme si to rozhadzat s nou kvoli tomu,ze odmietneme podpisat.Mam plno inych otazok,ale to asi az individualne. Dakujem.
ajkaLC píše:ok.pozeram, ze si zo Ziliny. Manzel tam chodi dost vela sluzobne,tak ked tam budeme mat cestu,mohli by sme sa stretnut?
blanco píše:Dobrý den, chci Vás poprosit o radu, v problematice očkování se moc neorientuji. Jde mi o to, že jako dítě jsem neprodělala plané neštovice, proto jsem se ve svých cca. 24 letech nechala očkovat - ale po očkování se mi nevytvořili žádné protilátky ( rozbor krve) a bylo mi doporučeno, že musím očkování podstoupit znovu- ve 2. dávkách. Je mi 28 let a nechce se mi do toho, ale protože plánujeme s manželem mimčo, mám strach, abych neštovice nedostala v průběhu těhotenství či později s komplikacemi. Nemáte s tím nějaké zkušenosti, či poznatky. Díky moc, pomůže mi to v rozhodování.
katka píše:Aj v nasej rodine asi funguje nespecificka imunita na ovcie kiahne : moj otec, brat, ja, moja dcerka- sme neprekonali kiahne.. Ja som bola od jedneho roka v jasliach a kiahne som nedostala ani ked ich mala skoro cela skolka, dcerka presne to iste. Protilatky nemam, dala som si ich zistit pred tehotenstvom.
Užívatelia prezerajúci fórum: Žiadny registrovaný užívateľ nie je prítomný a 1 hosť