tamoulik píše:No u nas nastali trosku zmeny...po poslednom stretnuti bezplienkacov sme zacali uplne bezplienkovat aj doma aj v noci...cez den mame este par nehod, ale vacsina ide do serblika alebo na zachod, dokonca ten zachod sa mu zacina viac pacit, lebo si pozera na penis, ked cika a uz bol 4 noci bez plienky bez nehody, asi 4x za 11h ho davam cikat, vlastne vzdy ked sa budi...ja ze to sa budil na dojcenie a to bolo na cikanie.
mamickalenocka píše:my prechadzame obdobim, ze Ondrej sa v klbocku vspiera, pomaha nejaka vec do ruky... Problem je ze zacne sa pucit, idem s nim do kupelne a ked ho dam do klbka-odpor!!! ideme spat a je to... pokakany, alebo pocurany. a ja sa pytam WHY! inac posledne tri noci mal len body a zakazdym ked sa zacal mrvit a plakat som ho dala vycurat a spali sme dalej. a tak mi spi aj do osmej rana... Uz ma prestava bavit, furt ho balit do plienky. To furt taky boj... a ja barz netrpezlivy clovek. Od akeho veku sa vyrabaju slipy?
Späť na S plienkami a bez plienok
Užívatelia prezerajúci fórum: Žiadny registrovaný užívateľ nie je prítomný a 1 hosť