gabika, ja mam asi dost velku trpezlivost a este viac si ju tymto trenujem
pokial sa da, nechavam ju tam valat sa, ona sa chvilu pricucava/odcucava, to vidim, ze sa snazi zaspat, ak sa jej to nedari, zacne vymyslat, gulat sa po posteli, hrat sa so vsetkym, co najde, "bojovat" s perinami, okusovat vankuse a tak. Podchvilou sa priguli, zase si cucne, snazi sa takto "samouspat", ak sa nepodari, pokracuje vo valani sa. Vcera to trvalo hodinu a pol. Po kupani (o 7mej kupeme) sa napapala a necakane zaspala Filipovi na rukach, ked si s nou sadol na fitloptu. Uz som tusila, ze to nebude len tak a samozrejme asi po hodine usmev od ucha k uchu, ze uz je vyspata. Potom nasledovala ta hodina a pol so mnou. Cez okraj postielky, co mame prirazenu k posteli som mala prevesene veci, ukoristila odtial podprsenku a pri jej okusovani zacala zaspavat
No nie vzdy to ide, tiez som si povedala, ze nebudem nasilu uspavat, no fakt sa to neda obcas. Lebo to nie je o tom, ze by nebola unavena, skor naopak, je uz totalne vycerpana, je uz trebars 11 hodin, naposledy spala poobede, tak ma ozaj dost, no akoby sa nevie prepnut do spanku. Tak to su potom boje, nekonecne pokusy na prse, na fitlopte, nosenim po byte, furt dokola, kym neodpadneme vsetci traja. No nastastie takychto extremnych vecerov je pomenej, vacsinou staci ta moja postelova uspavacka, alebo ju nechat este vyhrat a potom zaspi na fitlopte, pri prekladani do postele sa este pricucne, napapa, podudka si a spi. Teraz jej to narusa aj ten posun casu, mam pocit. Nie je to tak davno, co sme mali super obdobie, zaspala na prsku do pol hodiny, no parada. Dufam, ze sa coskoro zas vrati, lebo zas ja tiez nie vzdy mam vecer, kedy to zvladam bez nervozity a unavy