leelo, ja som si tu knihu kupila, pretoze som pocula, ze metody uspavania popisane v tej knihe su opozitne k metode vyplakania, tak som ju reku kupila, ale kniha nedava nejaky konkretny navod, ako su tam aj fajn myslienky, ale vacsina nazorov ma zarazila, matka vraj ma byt ista svojim rozhodnutim, nepochybovat o nom a zotrvat v nom, napr. ak dieta uspavam na noc v sieti a ono aj tak place, tak ho urcite nevyberat a neskusat nejaku inu techniku uspavania, lebo dieta vyciti nerozhodnost matky a vraj si ju ako taku prestane vazit a respektovat
teda to bolo moje pochopenie, nie citacia, ale co, ak fakt dieta nechce spat, aj ked vsetky vecerne "predsapacie" ritualy boli vykonane? nas maly nechodi spat v presne urcenu hodinu, aj ked kupanie zaciname rovnako, ked vidim, ze po kupani a dojceni, este je culy, tak ho necham sa pohrat a on tak do pol hodky zahlasi, ze uz je cas spat, vacsinou mrncanim
takze podla mna , ak by som trvala na svojom, ze ideme po dojceni spat, tak vlastne, by som ho nechala plakat asi tak polhodonku
etnicka, ano ona nosenie v knihe schvaluje, ale je tam aj ALE, je to napodobovanie niecoho, co v nasich zemepisnych sirkach nie je bezne, lebo dieta v afrike si nevyberie, ci bude nosene, ale nase dieta ano
spanie v spolocnej posteli, schvaluje, ale odporuca, aby dieta malo svoju postielku co najskor