zigi píše:Zienky ja sa potrebujem poradit, kolko dennych spankov by malo mat 8mesacne babo? Ja viem, ze kazde dieta je ine, ale predsa... Nasa Hanka najnovsie vobec nechce cez den spat, odkedy zacala lozit, tak je taka rozparadena, ze kazde uspavanie je boj, vzpiera sa v satke, pricucnut sa nechce, vydrzi hore v pohode aj 5 hodin vkuse...keby som ju nenutila spat, mozno cez den ani nespi. Takto s nutenim ju uspim pocas dna dva razy, spi pol hodinu a dost. Najhorsie je, ze aj v noci spi len osem hodin...mozno je to len obdobie, ale to nutenie do spania je hrozne... Mam skusit jeden denny spanok vypustit? Nie je to pre 8mesacne babo malo ked spi len raz? Bojim sa, ze sa mi potom o polnoci zobudi a bude mat "den". Lebo tak to bolo ked prechadzala z troch spankov na dva...co mimochodom nebolo tak davno... ach joj
Bibiq píše:a kolko krat sa vam budia v noci na papanie?
luciole píše:kocky, v poslednej dobe na vas myslim, ze sa musim spytat, ako sa vam vyvijaju spanky a uspavanie? zigi, hysterka, gabika, chilli aj ini, co mate, alebo ste mali "nesamozaspavacie" deticky?
My mame stale 2 spanky, dokonca pomerne pravidelne, ak neratam posledne 2 dni, ked sa Hanka zobudila rano ovela skor, ako zvykne a tym sa vsetko vselijako posuva (v takychto pripadoch dokonca zvladne 3 kratsie spanky). Uz som tu tusime niekde pisala, ze sme len pomerne nedavno zacali viazat kolisku a medzicasom si Hanka na nu tak zvykla, ze uz zaspava iba v nej. Aj denne spanky, ak sa neda ist von, aj vecerny spanok. Uviazem, nacucne sa, trochu pochodim, alebo si sadnem na loptu a jemne sa pohupujem, spievam a o chvilku spi, este si podudka a ked zalomi uplne, rozviazem ju a zlozim na postel. Okrem toho uz dlhsie super spava v kociku, tak to vyuzivame a chodime von spat minimalne raz denne v kociku. V manduce/satke vonku mi tiez zaspi, ale uz sa ovela viac kuka okolo seba a dlho to trva, resp. musi byt strasne unavena.
Vecer zaspava okolo 9tej, posledne dni sa trochu posuva na skorsie (a ako som pisala, aj potom skorsie vstava), neviem, ci sa posuva na letny cas,a lebo co
Takze by som to zhodnotila, ze celkom pohoda je to, aj ked obcas frflem, lebo kedysi zaspala aj manzelovi vecer na lopte a ja som mala aspon chvilocku pre seba A celkovo, ja uz chcem samozaspavacie dietaaaa
Užívatelia prezerajúci fórum: Žiadny registrovaný užívateľ nie je prítomný a 1 hosť