vejula píše:Ahojte dievčence. Možno si o mne poviete, že mi preskočilo, ale v poslednom čase sa zaoberam touto otazkou. Som stgale iba s detičkami a tak som si povedala, že sa proste potrebujem niekde odreagovať a trošku si zatancovať. To mam totiž velmi rada. PRed 2 rokmi som chodila na zumbu a velmi sa mi to pačilo. Tak ma to tam ťaha i teraz. LEnžew problem je ten, že malička je nosena dojčena na požiadanie, a ja sa bojim ju nechať na tu hodinu a pol manželovi a najspokojnejšia by som bvola keby bola somnou. Preto sa pohravam s myšlienkou isť cvičiť zumbu s malou v šatke. Samozrejme opatrne A NEJAKE velke poskakovačky by som určite vynehavala. Čo si o tom myslite? JE to pre tak male 2 mesačne babätko nevhodne takto chodiť tancovať s maminou? Ďakujem za všetky uprimne rady
carodejnica píše:.... ale neviem, ja by som sa pri hopsasaní bála syndrómu traseného dieťaťa, či??? hm...
akdarka píše:Ked matka kontroluje babo, ktoré je uviazane na nej tak je to podľa mna OK...veď cíti čo si môže dovoliť. Včera som v obchode videla matku, ktorá uspavala dieťa v kociku. Otocene od nej a triasla ho brutálne. Tak tam by som sa bala sy traseneho dieťaťa.
Ale namiesto klasickej zumby by som volila niečo určené špeciálne pre mamičky s babatkami.
Užívatelia prezerajúci fórum: Žiadny registrovaný užívateľ nie je prítomný a 1 hosť