vyse polroka trvajuca candida sa odraza na nasom dojceni.tvorba mi v poslednom case klesla a mam pocit,ze maly 80% dojcenia predudle naprazdno. Kvoli neprijemnym pocitom so satia (candida a nizka tvorba) som si zvykla maleho odtrhat z prsnika.naozaj malokedy mu dovolim sat dokedy on chce.v noci katastrofa.to uz nie su tie noci,kedy som pri dojceni spala.krkolomne maleho polohy,zle prisatie a to ostatne ma nuti priat si,aby ma uz pustil. Ked sa maly "nakoji" rozumej satie o dusu a nervozita na oboch stranach,vytiahnem mu prsnik nasilu,maly sa otoci na druhy bok,chrbtom ku mne,a spi. Toto sa nam deje casto. Kvoli nizkej tvorbe sa maly nevie dojcenim upokojit niekedy.samozrejme nie je to tak stale.len neznasam,ked ho kojim (s tym vsetkym neprijemnym) a on vobec nezaspava..bojim sa,ze sa zachvilu takto nauci sam zaspavat...
Mam zacat brat nieco na podporu laktacie? Pomohlo by mi vnutorne uzivanie flukonazolu proti candide?preco je to az posledna volba?je to nebezpecne?
Maly ma zachvilu 2 a pol,to je dolna hranica prirodz. odstavenia. No toto Jankovo odstavenie je skor umele. Rada by som potiahla do 4 rokov,no moja viera v to je takmer ziadna.
Dakujem.