Mamicky, zavratnou rychlostou sa rutime k tejto mete.
O prespavani noci, samostatnom zaspavani a podobnych sluboch vramci prirodzeneho procesu samoodstavovania ani stopy.
Ja by som uz aj mala dost. Sucasne si uvedomujem, ze skor ta okolnost, ze sme vysoko nad aktualnou spolocenskou normou, co sa tyka dlzky kojenia mi asi na tom najviac vadi. Uz fakt mi zacalo byt kojenie na verejnosti neprijemne, co mi doposial nikdy nevadilo. Koli tomu, ze uz maju skoro 4 roky!!!
Tak ich ukecavam, ze az doma. Ale nie je to potom, ze som taky pokrytec a ucim ich, ze sa mame s tym skryvat? Ale na druhej strane, su dost velki, aby sa naucili svoje potreby oddialit, resp. nejak inak ich vyplnit.
Trochu ma na tom miatne ta neistota, ze dokedy to ma este trvat. Kebyze viem, ze este 4 mesiace napriklad, tak neriesim. Ale s predstavou, ze o rok budem zakladat temu 5+ alebo o 2 roky 6+, sa zial napriek mojmu presvedcenie, ze dojcenie je po kazdej stranke vyhra, neviem uplne stotoznit.
JankaMich, vy ste tahali cez 5 rokov, ale tusim len na spanie...Ci aj v noci a cez den?