Syna ked sme nepriputali, tak letel dolu hlavou. Ci zo stolicky, alebo z kocika... Pri dcere som si ani nevsimla, ze som tie popruhy na priputanie kdesi stratila

Pre mna NAJ stolicka je ta najlacnejsia z ikey. Lahucka, stabilna, vydrzi 100 rokov, ked sa zaspini, strcim ju do vane a osprchujem. Z okolia vela ludi kupilo domov nejaku drahu namakanu a napr. ku babicke iba tuto. A potom lutovali, ze nekupili tu z ikey aj domov, lebo je ovela lepsia
Na navstevy, restauracie a pod. som si usila cestovnu stolicku, co sa priputa na klasicku. To bolo treba aj pri dcere, lebo z beznej stolicky by zdrhala. Samozrejme na lahkej stolicke hrozilo prevrhnutie, ak by sa dieta velmi vyklonilo, takze bolo treba byt pri dietati. Ale bolo to prakticke na to, aby som mohla nechat dieta na inej stolicke ako seba, pohodlne nakrmit a popri tom sa najest a aj si trochu oddychnut. Ak boli na kolenach, tak sa strasne vrteli, odliezali, praveze mi tak aj par krat takmer padli alebo aspon zhodili jedlo, nedokazala som ich nakrmit sama, alebo len s velkymi problemami a riadne okydana. Namiesto tej cestovnej stolicky sa da pouzit aj dlshia satka, ak nevadi ze sa okvicka.