my sme mali niekedy tiež takéto problémy. najstrašnejšie plače sme mali, na dovolenke, na chate- veľa ľudí, pestrý program... náš Tomáško je schopný nechať sa nosiť na rukách hocikým, usmieva sa na ľudí, ba rehoce, je strašne komunikatívny aj 6 hodín v kuse. doma by medzitým 2x spal a možno 4x sa dojčil... až kým sa s ním neutianhnem na spánok, do ticha a potom to príde. to sú hrozné stavy. akoby bol niekde medzi spánkom a bdením, zavreté oči a plač. ani uspať, ani prebrať. včera sa nám asi "vďaka" teplu nepodaril tretí denný spánok no ale to, čo bolo večer, som dávno nezažila. úplne vypol o pol 2 v noci. medzitým prehadzovanie, sed, staval sa, štvornožkoval- všetko so zavretými očami a plačom..prsník odmietal.. na rukách nechcel byť... nebolo pomoci. ked sa mi ho podarilo dostať na prsník aj tam ešte kopal nohami..ak aj zaspal, tak na 45min maximálne. zo mňa tiekol pot, vonku víchrica, ked som pootvárala, buchot-rachot, ked som pozatvárala zase sme sa šli zadusiť od tepla. bola som načisto zúfalá.
ak ideme do nákup.centra alebo medzi ľudí, nikdy nenechávam v kočíku, ked už treba, tak minimálne. v šporťáku mi to príde, že vydávam chúďa dieťa svetu a huku napospas. v nosiči sa pekne schúli, ked potrebuje. ešte máme pre nás takú špecifickú vec-úplne opačne ako by to malo byť, ked spí s nami v posteli, budí sa vždy s plačom, okamžite ponúkam prsník ale v ľahu odmieta, zase-zavreté oči, plač, hľadá prsník, má ho pod nosom ale je načisto dezorientovaný. ak si sadnem, rýchlo sa ukludní a prisaje sa, ak spí v postielke, tak sa len pomrví, zamrnká a dostane cicík úplne bez problémov. no ako som si naučila...teraz môžem kojiť do 3 rokov v noci posediačky