Joj, ale som si zaspominala na nase zaciatky Ako som prve babatko ulozila vzorne do postielky a uz za chvilu som to nevydrzala, stale som mala potrebu si ho tulit k sebe a zohrievat pod perinou A potom dcera, ona vedela spat iba na boku s tvarickou pritisnutou ku niekomu, tak na mna celu noc funela a mna striedavo chladilo a zohrievalo, ako dychala
Prečo su tam tie staršie deti a zvierata? Stacilo by upozornit,aby matka ležala tak,aby priamo pri dietati neležalo zviera,či starší surodenec. Prečo by z druhej strany matky nemohlo ležať staršie dieťa? My sme v posteli všetci ,ja,muž,malý,malá a často i psi a je nám tak dobre
My sme to tiez nedodrziavali - nemame okolo postele zabrany, spali sme tam s obidvomi detmi, mame tam velke vankuse a aj kopu dalsich veci, a poziadavka aby neboli rodicia prilis unaveni je pri dvoch detoch celkom sci-fi No a dost miesta sme tiez nemali, ale zvykla som si. 40cm na osobu sa ukazalo ako minimum, na stanovacke sme sice zvladli aj menej, ale to uz bolo fakt zle.
no tak ja radšej ani nepopisujem... všetko na kope, dieťa, psi, rodičia a zábrana okolo nie je.. ale dalšie dieťa tam už nezmestím, ani nechcem. úprimne najradšej by som spala sama, podľa zásady 1 osoba = 1 posteľ a min. 8 hodín denne bez vyrušovania snád sa raz dočkám.