Ahojte kocky, ja uz cakam, kedy pojdeme do porodnice...ale ak vam pomoze, co bolo u nas, tak napisem..ja som hned na zaciatku tehu pozorovala, ze mlieka vzrazne ubudlo, maly po mesiaci v noci plakal, ze uz neni, neustale bol na prsniku, tahal, ozuzlaval, len aby aspon kvapku dostal, bolo to dost neprijemne, pozvolne zvysovanim tehu bolo mliecka viac, ale stale dost malo, niekedy som mala pocit, ze sa prisava len na upokojenie a niekedy zo zvyku /napr. rano si chcel pozriet rozpravku aautomaticky pocuckat, aj keby nic neslo/, kolostrum sa mi zacalo tvorit asi az 34tt, nie ako pisu v 16tt, vtedy ho zacalo prehanat, menej jedol prikrmy, ale potom sa mu to ustalilo, znova sa rozjedol, dokonca mam pocit, ze mu kolostrum chuti viac ako neskorsie mliecko....niekedy ma to velmi otravovalo, niekedy mi zas bolo jednoduchsie dat prsnik, ako sa s nim natahovat a bojovat s odstavenim...no a takto sme to potiahli az pred porod, neriesila som, ci pije dost mliecka, ci nie, ci mam dost mliecka alebo nie, proste som mu ponukala vodu, sledovala som ci dostatocne cika, vodu si sam pyta ked je smadny...uvidim, ako to bude, neviem, ci budem mat silu tahat tandem, uvidime ako bude chciet maly, ako budem na tom psychicky.nikdy som si nemyslela, ze budem dojcit pocas tehu, ale nemyslela som si aj mnoho inych veci, uvidime, co bude s tym tandemom...a tak, ale to zas cerpam silu a skusenosti od janky a miriam, tie vam tu urcite krasne napisu
tak drzim palce vsetkym tehu mamickam, aby rychlo rastli a mali dalsie krasne zdrave babatko