aha už to chápem trošku lepšie, aj tú luteálnu fázu. vo štvrtok ma velmi bolel vaječník, ako pri ovulácii, v piatok som chcela ísť ku gyn. nech sa na to pozrie cez uz ale potom som to nechala tak. hned v pondelok na to som začala krvácať..len mi nebol jasný ten krátky čas medzi ovuláciou a ms... takže na otehotnenie je ten čas krátky. všetky podmienky dojčenia splnam okrem jednej, že malý nespí so mnou v posteli ale vedla v postielke. mesiac sme spolu spávali ale potom som pre neho bola taký velký objekt záujmu, že nechcel spať, a nemohla som spať ani ja lebo na mna kukal
zatvorila som oči, potom otvorila, a on stále kukal na mňa, bojoval sám so sebou, nie a nie zavrieť oči.. hned ako som ho preložila, pokojne spal... ale len čo sa zamrvil, hned dostal cicík... lenže malý začal v noci spávať tvrdšie a intervaly sa predlžovali, postupne od 2 hod až na 6 hod, aj 7 čo spí teraz. cez den spí málo a v noci veľa, cez den sa zase veľa dojčí... sranda, niektoré baby sa boja, aby neotehotneli počas dojčenia a mna zase mrzí, že sa mi to asi nepodarí.. totiž nie som už najmladšia a chcela by som tri detičky, a nechcem ani kvoli tomu ukracovať malého o dojčenie. ideálne by to bolo tak nejak všetko naraz