ivana, v dnesnej dobe je pre beznu zenu seriozny problem dosiahnut taku podvyzivu, aby tym realne utrpelo tehotenstvo alebo dieta malo nejake nasledky. Podari sa to len zopar anorektickam, pripadne nejakym narkomankam a pod., ale produkcia mozno pol litra MM denne ta jednoducho nedokaze natolko zatazit.
Ja som sice v tehotku uz nekojila, ale mala som svoj nazor na rozne tehu vysetrenia a pod., tiez som mala s lekarom vecny problem. Riesila som to tak, ze vzdy ked sa dalo, som hovorila lekarovi to, co chce pocut, a nie pravdu. Takze lekar si myslel, ze poctivo tlacim do seba magnezium, ktoreho som nevzala ani miligram, ze priberam ukazkove 1-2kg mesacne, ze mi voooobec netvrdne brucho, ze som navstivila vsetky nim odporucane ambulancie a vysetrenia, aj datum menzesu som si vymyslela... Zistila som, ze im nema cenu skusat nieco vysvetlovat, a uz vobec nie racionalnymi argumentami - oni o ne nestoja, a vzdy na teba pozeraju ako na sprostucku chuderu, co nestudovala tu ich uzasnu medicinu, tak co o tom moze vediet. Najcastejsie skusaju zenu zmanipulovat tym, ze nieco si myslia/robia iba hlupaci, alebo ze chce zle svojmu dietatu. Nikto nechce byt v ociach druheho sprosty a egoista co mysli len na seba a kasle na dieta, takze na takuto manipulaciu im skoci takmer kazdy. Takejto manipulacie sa najlahsie zbavis tak, ze zo seba spravis este vacsiu hlupanu a egoistku. No co sa tyka kojenia, nie je najmensi dovod vesat lekarovi na nos ze este kojis. Necit sa preto zle, ze ta zmanipuloval, to je jeho chrapunstvo a nie tvoja chyba