reanda píše:"
nie, nemusia.. ani nemusia odist z kaviarne, ked ich odtial vyhodia.. ak im vyhovuje zivot, kde su stale s niekym v konflikte
quaxi píše:JankaMich - ja velmi rada spominam, ako som kojila v parku,...si to nevsimla tlupa pubertalnych skinhedov, ktori obsadili susedne lavicky a zacali tam fajcit. Syn mal problemy s prisatim, nedalo sa zdvihnut a ist kus dalej na inu lavicku, tak som len prisla ku nim a poprosila ich, ci by nemohli ist fajcit kusok dalej,.... vyplestili na mna oci, pozreli do vystrihu, potom celi cerveni kamsi vyhybavo neurcitym smerom a odrazu onemeli, len jeden z nich zahabkal ze prepacte teta, my sme si to nevsimli - a uz ich nebolo......
vejula píše:...Chcela by som vidieť matku, ktorá zakazuje svojmu 2 ročnému dieťaťu na verejnosti grgať alebo prdieť. Ja medzi ne určite nepatrim...
vejula píše:a za tento nazor som v nemenovanom fore dostala krasne odpovede typu - 3 ročne dieťa bez plienok, chodiace, rozpravajuce a s cickou v ustach - no fuuuuuuj.... Alebo 3 ročne dieťa sa musi vedieť aj inak ukludniť ako prsníkom a bolo by mi to fakt smiešne keby som videla ako pri buchnuti dieťaťa matka vytiahne trojročakovi prsník.. Takže asi takato je mienka verejnosti a kupodivu žien - matiek.
vejula píše:nerozumiem..... Ty zakazuješ svojmu dvojročnemu dieťatku na verejnosti grgať a prdieť? Mna by to ani nenapadlo. KEd bude mať na to vek tak mu to samozrejme vysvetlim. 7 ročné dieťa asi trošku inak chape ako dvoojročne. Tak isto už sedemročne dieťa nebudem na verejnosti dojčiť, tipujem že ani doma Ale prečo tu porovnavaš 2 ročne dieťa a 7 ročného velkača?
vejula píše:Ak sa smiem spytať, ty si od akeho veku zakazovala svojim deťom na verejnosti prdieť a grgať.... KEd už sme sa dostali na taku fajnovu temu
vejula píše:a ešte čo sa tyka prdenia a grgania na verejnosti. Pokial by šlo o moje 3 ročné dieťa a jeho potrebu si na verejnosti prdnuť alebo grgnuť určite by som ho nechala. Lepšie ako by ho malo bolieť bruško. U mna to je iné, som dospelá osoba mam 27 rokov a viem svoje potreby ovladať. Ale dojčenie nieje moja potreba, je to potreba môjho maleho dieťaťa, ktoré mu treba naplniť.
Chcela by som vidieť matku, ktorá zakazuje svojmu 2 ročnému dieťaťu na verejnosti grgať alebo prdieť. Ja medzi ne určite nepatrim
vejula píše:artemis ja važne nechapem prečo si prirovnavala to dvojročne dieťa k sedemročnemu asi mam spomalene myslenie alebo čo... PRosim polopaate vysvetliť. LEbo my sa to stale bavime o 2, 3 ročnych deťoch o ich dojčení o plnení ich potrieb, hoc aj na verejnosti. Nerozumiem prečo si tu zaplietla to 7 ročné dieťa....
janka píše:.... Adelka bola celkom uvrestana a kamaratkam sa to celkom pacilo, ze som mala guraz chodit v vrestiacim novorodencom po dedine, vraj oni byvali doma zavrete, lebo sa hanbili, ze im dieta place a ze s tym nic nevedia urobit. ..... Alebo ano, da sa, ked mate niekoho, komu deti nechate, kym idete na nakup, na urady a tak, alebo vam s nimi pomoze, ze pokocikuje, vyvetra na ihrisku - rodicia, .... lebo tiez si chcu uzit vnucatka a poriadne sa on postarat.....
miriam píše:Amalia, ked som este nemala deti, kamaratka nadojcila svoje dieta pri posedeni na kave v centre pesej zony pod salou, ktoru nosila normalne na krku..Bolo to velmi efektne a nenutene, co si pri pouziti "zastery" moc neviem predstavit..Vyzeralo to niako takto : http://smartmomma.com/reno-rose-pirose- ... rielle.php
Späť na Význam dojčenia, príprava na dojčenie , poradenstvo pri dojčení
Užívatelia prezerajúci fórum: Žiadny registrovaný užívateľ nie je prítomný a 1 hosť