carodejnica píše:Inak presne Amelia myslím, že si to pekne vystihla, je to aj môj problém, že som hanblivá a k tomu nízke sebavedomie, keby som možno mala telo ako modelka, tak by som sa nejak s tým vysporiadala, no neviem...minule som dojčila u nás v parku v dedine, ale zozadu ma zakrývala bunda a spredu kamoška držala deku, proste sem tam sa tam premelú aj kadejaký spitinohovia, alebo horší prípad puberťáci, to teda nemám chuť aby očumovali moje faldy... akože samozrejme nadojčím vonku, ale potrebujem mať pri tom súkromie.
![]()
Som pozerala tie zástery, neviem, také divné mi to akési príde, aj keď účelné zrejme..![]()
Ja inak tiež tak dojčím, že vyhrnam tričko zospodu, lebo mám väčšie prsia (Géčka). A tým pádom čo sa týka podprdy, tak potrebujem kvalitnú pevnú podprsenku, tak minule som otrepala peniaze na toto http://www.anita.sk/sk/sortiment.php?sk ... ukt_ID=366
No, ale mám len dve a tie striedam, takže ja sa radím zásady radšej menej, ale poriadne...![]()
Ale tričko si tiež plánujem kúpiť, práve kvôli tomu, že musím vyhŕňat tričko zospodu a vidno mi pol chrbta a brucha, tak tiež si kúpim zo dve tričká na leto, keď pôjdem medzi ľudí...
No ja mam mini prsia som takmer plocha!

co ti pripada na tej zastere divne?