mimuka píše:neviete koľko cca.stojí ambulantný pôrod keď ho neprepláca poisťovňa?
mimuka píše:ako je to pri takomto normálnom pôrode so znecitlivením pri šití po prípadnom natrhnutí..?? to je "dovolené"?? to už nemôže nejako ovplyvniť dieťatko nie?? to už nie je produktívna bolesť...
kinsi píše:Mimuka, ako myslíš, že poisťovňa nepreláca ambul.porod? Veď sa keď budeš rodiť normálne nechaj prijať a po porode podpíš reverz a choď aj s malým domov a máš ambulantný porod a nie je nijaký dovod, aby ho poisťovňa nepreplatila. Ja som tak porodila našu malú. Síce sa chvíľu pediatrička krútila, ale potom, po podpísaní asi dvojstranvého reverzu za malú, sme bez problémov odišli. S poisťovňou nebol nijaký problém. Jediné riziko som videla v tom, že keby sa náhodou niečo skomplikuje, už by ma s malou nemohli prijať spať na novorodenecké, ale by sme teoreticky museli ísť na normálne detské oddelenie, kde už nie je istota, že by ma museli prijať spolu s malou (ak by povedzme nemali miesto).
mimuka píše:neviete koľko cca.stojí ambulantný pôrod keď ho neprepláca poisťovňa?
mamickalenocka píše:Pozdravujem tvoju priateľku Magdal. Veľmi dobre napísaný článok!
fliacik0103 píše:Pocula som,ze vraj hainburg v rakusku...
Užívatelia prezerajúci fórum: Žiadny registrovaný užívateľ nie je prítomný a 1 hosť