mimuka píše:a ešte myslíte, že je nejaká šanca keď som pri prvom pôrode bola nastrihnutá a aj dosť potrhaná, že by som sa pri druhom nemusela roztrhnúť??
mimuka píše:neviete či sa dá v niektorej bratislavskej pôrodnici rodiť inak ako hore nohami? teda nie na kresle ale v polohe akú si ja vyberiem??
mimuka píše:a ešte myslíte, že je nejaká šanca keď som pri prvom pôrode bola nastrihnutá a aj dosť potrhaná, že by som sa pri druhom nemusela roztrhnúť??
gabika78 píše:ozaj ženy... ja som vážne uvažovala, že mám veľa energie... a veľkú papuľu hehe a pôjdem za pôrodnú asistentku. Ako prebieha štúdium,myslím tým viete v ktorých mestách viem študovať a koľko rokov a aké sú podmienky.
Nedávno mi známa-dula povedala, že naše pôrodné asistentky sú dobré... ale majú jednu veľkú chybu.. sú POKAKANE. Z mužov. Sú to frustrované ženy, ktoré samé boli porodené frustrovane: mužmi. ach jaj. Toto chce revoltu. Do kedy si dáme skákať po hlavách a fušovať do pôrodov a nerodiť... iba sa zúčastňovať.
kinsi píše:Shira a aku si mala polohu? Ja klasicky, asi to bola tiež chyba, ale mne sa osobne ani do ničoho iného v tom momente nechcelo, veľmi ma prekvapila bolesť s porodom spojená, ja inak znášam bolesť úplne super, ale toto bolo pre mna ozaj prekvapenie.
Norika píše:ked tu rozoberate studium...zisla by sa mi rada...ja by som tiez chcela nieco vystudovat, ak by sa dalo, ale nie PA, netrufam si na to proste...zatial by som chcela byt laktacna poradkyna, mozno dula, no na to vysky nie su na svk...neviete este o niecom, co by ma mohlo oslovit?
Norika píše::mrgreen: no to slovko "hypno" ma odradza..moja viera mi veci spojene s hypnozou nepovoluje
Norika píše::mrgreen: no to slovko "hypno" ma odradza..moja viera mi veci spojene s hypnozou nepovoluje
Užívatelia prezerajúci fórum: Žiadny registrovaný užívateľ nie je prítomný a 1 hosť