mam tu odpoved od skusenej kamaratky:
"Caf , mozes jej odpisat za teba, ze tiez mas kamosku, co ti opisovala podobne problemy, ale az po druhej sekcii cize tretie tehotenstvo. Odoznelo to az v piatom mesiaci, ked sa uz brusko zacalo posuvat smerom hore. A bolo to zle, niekedy az na zufanie. Dnes to pripisujem tomu, ze pri tom tehotenstve som cele dni presedela v praci pri pocitaci alebo za volantom. Niekedy som mala pocit, ze sa kazdu chvilku rozparam, hlavne ked som kychla, alebo som sa chcela postavit. Petronelka ma tu jazvu dost cerstvu, 18 mesiacov. Tkanivo v oblasti jazvy je ochabnute, nervy rozrusene, otazne je nakolko to spodne brusne svalstvo po dcerke stihla spevnit...Inak mi pomahalo, ked som mala cez jazvu teplaky s takym plochym hrubsim pasom, mierne stahujucim, myslim ze aj tehotenske pasy by mohli pomoct. Cakumprask jej odporucam svizne prechadzky, ak by sa jej dalo chodit plavat, bolo by super, ze jej drzim palce, aby to vydrzala
)"
Petronelka, ak by si potrebovala, mozem ti dat kontakt na tu kamosku, mozte si podebatit. Inak druhy porod by si rada uz mala normalne?