od vejula » 25 Okt 2012, 13:32
ahojte dievčata, dakujem všetkym za odpovede
Janka RK su na tom podobne ako TN..... Aspon čo som sa rozpravala s primarmi. LEn teda ten z Trenčina bol taky akysi mi bližší, rozumel čo sa ho pytam, a na všetko mi odpovedal. Primar z RK len hovoril aby som sa nebala ked som sa ho niečo pytala, to mi nebolo moc sympaticke.
Klemka, konzultovať to už asi nebudem s nikym. Situacia sa skomplikovala, Manžel ochorel, navyše vysoko infekčne ochorenie a lekari mu zakazali kontakt somnou, takže momentalne byva u rodičov a ja som s malym sama. Mama je chora, takže na maleho som tu len ja. Nemam ako sa dostať do ČR, nešoferujem, nemam kde nechať maleho. PRoste ani neviem ako sa dostanem do pôrodnice, keby ma to nahodou chytilo pred pondelkom. A ak ma to nechyti tak pôjdem na prijem sama vlakom...
shira Tia Tak, už asi nebudem riešiť. Ja osobne sa nebojim ruptury maternice, len lekari, a nemocnice s ktorymi som sa skontaktovala, a viem, že su jedny z tych, ktorí su v podstate za prirodzene pôrody, napriek tomu nechcu riskovať a nechať ma dieťatko donosiť do terminu a potom odrodiť dieťatko s velkym odhadom a viem, že je momentalne nad moje usilie behať ešte po dalších mestach či zahraniči a pytať či bude niekto schopny odrodiť po CR vyše 4 kilove dieťatko, kedže manžel je chory, nebyva preto s nami, mama je chora, som doma sama s malym, a nemam ho kde dať.
PRoste ja citim, že som urobila všetko čo je v mojich silach.
Ešte sa vas dievčata chcem spytať, kedže som bola v kontakte s manželom, ktory už dlhšie nieje celkom zdravy, ak by som ochorela, budem musieť byť po pôrode od dieťatka izolovaná? Čo mam vedieť ak by nastala takato situacia? Mam prosiť aby mi dieťatko doniesli, či radšej nebyť s nim v kontakte? Mate nejake rady? Dakujem