ahoj annag, velmi ti fandim, osobne si mi velmi pomohla s kojenim, mne sa tvoja radikalna reakcia vzhladom na MK paci, aj ked neviem ci mam vsetky informacie.
prajem ti, aby sa problemy, ktore pozorujem na tejto stranke, rychlo vyriesili a aby stranka fungovala vynikajuco

momentalne ja pozorujem tieto nedostatky:
- nefunguje mi notifikacia na novu odpoved v teme, ktora ma zaujima (toto sa mi zda ako najvacsi problem, na MK nabiehaju notifikacie, mozno by stacilo, keby fungovala notif. emailom, aj ked nie je to moc prakticke, ale na druhej strane funguje to strankam ako porada.sk atd... kazdopadne ja som vcera cakala na dve reakcie v 2 temach, takze som asi 100x otvorila v priebehu dna konkretne temy, no nebola to velka zabava

)
- potom mi leelo napisala, ze ked nieco riesim, ze mam zalozit novu temu, aby si si to vsimla, to naozaj?
- dalej neprihlasuje ma to automaticky (uz to tu niekto riesil, ja pouzivam firefox, vsade inde mi to bezproblemovo funguje)
- potom este ked som v nejakej teme, zabudnem ze nie som prihlasena, dam sa teda prihlasit a ako prihlasenu ma to hodi na hlavnu stranku, ja musim nanovo hladat, ze kde som to vlastne bola v ktorej teme
to je asi to najdolezitejsie, ak si este na nieco spomeniem, dam ti vediet, prajem pekny den a vsetko dobre, m.