Ja osobne chcem, aj viem z iných fór, ako by mohol fungovať. Dalo by sa aj nakupovať, predávať, darovať, zjednávať ... takže prosím hlasy a snáď vedenie presvedčíme, aby nám tu takí fórum vytvorilo....
Ja mam bazary velmi rada. Je to dalsi sposob, ako mozeme pomoct nasej planete miesto vyhadzovania mozeme znovu pouzivat veci, ktore by inak ludia vyhodili, alebo by boli niekde odlozene v kute. Samozrejme, pokial sa v bazare nebudu predavat veci, ktore skodia dojceniu, som vsetkymi desiatimi za
Klemka: riziko mas asi vsade na takychto forach sa ludia musia riadit pravidlami a jedine ako sa ich da postihnut za nedodrzanie dohody je cierna listina a tym zviditelnenie ze nedodrzuje urcite postupy alebo neposlali tovar, neprevzali tovar a tak... asi tak ako na koniku co som zatial len tak zazrel, je to dohoda medzi predajcom a kupujucim, nikde nemas zarucene ze jeden s nich dohodu neporusi.
Ono to asi treba prejednať aj s annag, inak naozaj tu už dávno nebola, už mám o ňu strach, mi chýba baba jedna... Mne osobne je to jedno, ale chcem sa spýtať, bolo by to formou diskusie, alebo je tu na to nejaký doplnok, alebo čo, lebo ak by to bola diskusia, bolo by to dosť neprehľadné...
ano tak ako na tom fore... co pise Murtagh... lebo po odchode z MK, nemam kde obsmietat bazariky.... priznam sa, tam sa mi najviac videlo.... ale chybala tam polozka KUPIM...