janka píše:Vidim, ze ste tu riadne expertky na torty, tak si idem po radu. Ja som prave piekla jednu pre Misku k narodeninam. Chutna bola, je to osvedceny recept, aj manzel si pochvaloval, ze je vyborna. Len mne sa trochu nezdalo, ze ked som korpus vytiahla z rury, tak mi po chvili trochu poklesol, trochu ma to sklamalo. Je to normalne, alebo som to mala piect dlhsie? Piekla som to skoro hodinu a pol na 150 st, co sa mi zdalo celkom dost, aj spajdla ostala sucha, ked som ju do korpusu pichla. A potom, ked krajate korpus kvoli plneniu, krajate ho nozom ci nitou, co je lepsie? No a este aj na zdobeni treba popracovat, ale na to treba asi len cvicit, cvicit, cvicit. No ale s dietatom na svete a coskoro aj s druhym sa zrejme zacina era rodinnych oslav s tortami, takze prilezitosti bude asi dost
janka píše:Vidim, ze ste tu riadne expertky na torty, tak si idem po radu. Ja som prave piekla jednu pre Misku k narodeninam. Chutna bola, je to osvedceny recept, aj manzel si pochvaloval, ze je vyborna. Len mne sa trochu nezdalo, ze ked som korpus vytiahla z rury, tak mi po chvili trochu poklesol, trochu ma to sklamalo. Je to normalne, alebo som to mala piect dlhsie? Piekla som to skoro hodinu a pol na 150 st, co sa mi zdalo celkom dost, aj spajdla ostala sucha, ked som ju do korpusu pichla. A potom, ked krajate korpus kvoli plneniu, krajate ho nozom ci nitou, co je lepsie? No a este aj na zdobeni treba popracovat, ale na to treba asi len cvicit, cvicit, cvicit. No ale s dietatom na svete a coskoro aj s druhym sa zrejme zacina era rodinnych oslav s tortami, takze prilezitosti bude asi dost
Užívatelia prezerajúci fórum: Žiadny registrovaný užívateľ nie je prítomný a 4 hostia