reanda píše:prave nad tym uz dlhsiu dobu uvazujem, ze ci existuju aj nejake rozpravky na pricipe "nevychovy".. lebo ako pozeram skoro vsetky tie rozpravky su priserne poucne![]()
u nas sa sleduje len minimax, malej sa najviac paci tesak a mne madarske ludove
Mamamima píše:Mamicky, mohli by ste mi prosim odporucit pekne animovane rozpravky pre deticky? Ake nechavate pozerat Vase ratolesti?
My mame pomerne obmedzene spektrum. Rada by som ho rozsirila............
Nezvladame moderne produkcie s rychlym striedanim obrazu, naznakmi nasilia a konfliktnmi situaciami. (Cars ani Tom a Jerry, Ice Age) Vlk a zajac je uz tiez prilis konfliktny.
Dakujem za inspiraciu.
luciole píše: Bambulku som ja uz ako dieta neznasala. Neprijemne upistane decko,ktore vzdy nieco zle spravilo a potom to vychovne napravalo,no otras. Dodnes sa mi z toho jezia vsetky chlpyTakze u nas sa bambulka urcite pozerat nebude.
luciole píše: Bambulku som ja uz ako dieta neznasala. Neprijemne upistane decko,ktore vzdy nieco zle spravilo a potom to vychovne napravalo,no otras. Dodnes sa mi z toho jezia vsetky chlpyTakze u nas sa bambulka urcite pozerat nebude.
carodejnica píše:...Moja staršia ma teraz prudko princeznovské obdobie, tak sme pozerali vlastne všetky princezny - Popolušku, Aladina, Na vlásku, Mulan atď. myslím že sú to pekné rozprávky...
Mamamima píše:Janka, mame jednu vcielku Maju po cesky. Inak kontakt s Cestinou zatial slaby. Na dovolenke sa detom prihovoril jeden cesky brat.Deti nanho len zizali a jedine, ne co sa zmohli bolo: On rozprava ako Maja!!!
Užívatelia prezerajúci fórum: Žiadny registrovaný užívateľ nie je prítomný a 3 hostia