kocky nemam ziadnu misku na klicenie a teraz testujem dva sposoby,tak dam vediet. jednu varku klicim v nadobe na mokrej vate a druhu varku na sitku-to som na noc namocila mungo do vody a teraz cely den ked si spomeniem preplachujem pod tecucou vodou a mam to prikryte utierkou. zatial ale vy nic neskusajte,lebo nerucim,co z toho vznikne. mne klemka poradila oprazit ho na troche oleji a vtedy len tak samotne bolo chutne a inak este neviem,asi ho budem pridavat do jedal-napr do ryze,alebo hanke do zeleniny.mala som ho dlho doma a vcera som si pvoedala,ze skusim.
este jedna otazka,uz ste niekto jedli listy z repy?? lebo babka,co nam predava bio zeleninu mi to kazdy tyzden odporuca,tak chcem skusit. vraj je to velmi chutne,podusit ich trochu. som zvedava.
didulka,mne je skor proti srsti dat jej na chleba nejake blede lacne supermarketove maslo bez chuti s podivnym povodom,take dava moja suseda synovi ..alebo tie kekse,na ktorych tu deti doslova ziju-biela muka,cukor...
na mna sa divno pozerali uz aj ked hanka jedla spenat na jednej detskej oslave,som jej doneisla,ze PREBOHA,CO ZELENE TO JE,nuz mala som chut odpovedat,ze rozmixovane zaby
semienka jedava uz davnejsie,ja mam taky mix z bio obchodu,kedze nemam mlyncek,uz pomlete-ma to sezam,lan,tekvicove,slnecnicove a goji. aj my si to davame do jogurtov. zeruchu este nemala,ale v nedelu som kupila bio naklicenu,tak teraz chuda vo vsetkom to ma
ale vraj to obsahuje vela zeleza.