vejula píše:.... Všetko robí viac menej sam pre sebe, pre svoj dobrý pocit, nie pre uznanie, či potlesk davu....
reanda píše:poprosit pani ucitelku, nech mu da laskavo svaty pokoj a nekazi ho
vejula píše:snežienka artemis, dakujem za príspevky... Si uvedomujem, že asi som si to len proste zobrala príliš osobne, tie reči. Môže my byť v podstate ukradnuté to, či učitelka vie, či nevie, či ma môj syn nejaku pamäť. Hlavne, že to viem ja, že je mudry, len nema potrebu to predvadzať pred cudzími ludmi..
Ano toto je ono, ale to by ona musela asi priznat ze lamentuje preto, lebo ma pocit zlyhania ze jej metody nanho nijako nefunguju, tak sa bude branit utokomquaxi píše:... ked o tom ucitelka bude zase lamentovat, tak sa jej spytaj, ze ci nejako vyrusuje, zavadzia im, alebo preco jej to prekaza ze sa nezapaja.
vejula píše:TEraz mi volal muž, že sa s nimi rozprával a že im to nakoniec aj prišlo luto, že sa tak vyjadrovali. Tak ja neviem, či je chyba vo mne, že s mužom sa dokažu normálne porozprávať, len somnou nie... :-/
quaxi píše:
To nie je chyba v tebe, ale v tych slepiciach. Tak funguju vsetky ucitelky ktore som kedy videla. Na zenu protivne, povysenecke, na chlapa ako med... Rataj s tym a vsetko nechaj vybavovat manzela. Zarucena podstatne vyssia uspesnost a este si aj usetris nervy.
artemis píše:Si velmi inteligentna a citliva, beres ohlady a to vie ista sorta bezohladnych a jednoduchsie stavanych ludi zneuzit ...ze spravia prave z teba idiota,
Užívatelia prezerajúci fórum: Žiadny registrovaný užívateľ nie je prítomný a 3 hostia