tia, sledujem aj tvoje prispevky (aj shirine)v teme pracujuce mamicky a poviem ti, ze mi je luto, ze moj chlap nie je takto "nuteny" byt s malou sam doma...musi to byt uplne iny vztah a najma pohlad chlapa na to svoje dieta. priatel okrem nasej malej v zivote babenko "nevidel", nedrzal,vztah k detom ziadny, takze mal a este aj ma pred malou akysi respekt/strach, ze nieco urobi zle. ale kazdym dnom sa to lepsi a teraz uz mozem aj bez obav na hodinku vybehnut do mesta a nechat ich spolu:-)kym sa dalo v zahrade robit, tak vikendy bol mimo, takze az teraz byvame vsetci spolu doma cely den castejsie a on vidi a uci sa ako mala funguje, tesim sa na sviatky, to bude doma dva tyzdne:-)inak mala je donho zblaznena, vzdy ked je doma, mala sa rozbehne za nim do izby a nepohne sa odtial:-Dale to uz som mimo temy:-))) taaakze, u nas bezplienkovanie tak ako doteraz, obcas chytime, obcas si cvrkne. teraz ma nove, ze ked sa hra a odrazu sa s krikom doplazi, tak viem, ze uz je pocurana a dava mi to na znamost:-) v noci je bez plienky tiez, ale poviem ti, ze niekedy sa mi straaasne nechce:-( minule som mala spankovu krizu, tak som jej supla jednorazovku, ale to sa celu noc prehadzovala, mrvila, no hroza, nadranom som rezignovala, dala som jej ju dole uplne suchu,mala sa vypisala do misky a spokojne spinkala do rana:-) takze tak, mama trap sa, ked si si ma naucila:-) keby som mala chodit do prace, asi by som to vzdala, kolkokrat takto sedim na posteli, klipkam ocami ako matoha, opakujem to magicke pisipisi a nic, zazrak sa nekona...a takto dokola pre istotu pri skoro kazdom dojceni...paraaada, prave mi kompletne ocurala postel, samozrejme mimo nepriepustnej plachty, pomoooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooc, utekaaaaaaaaaaaaaaaam