My pouzivame Medvidka, je to hydrofilny olej od firmy Eone. Rozrobi sa roztok s vodou do takej malej flasticky so sprejom. Nechcem robit reklamu, ale sme naozaj spokojni, je to ciste prirodna kozmetika.
http://www.eone.cz/product_detail.php?product_id=19407 V podstate by isiel podobne pouzit hocijaky hydrofilny olej s vodou.
Sprejom nastriekam a utriem latkovym obruskom (da sa pouzit aj nastrihana starsia latkova plienka). Ziadne maste nepouzivam. Toto ocisti aj necistoty rozpustne vo vode aj necistoty rozpustne v oleji a ten olej aj pokozku trochu osetri, takze sa nevysusuje.
Drobec kaka do nocnika (cika vacsinou stale do plienky, obcas sa zadari donocnika, ale malo), ak ma este zadok spinavy, tak utriem uplne obycajnym toaletnym papierom a docistim Medvidkom. Utriem dosucha, pripadne necham trocha vetrat aby mal pokozku uplne suchu skor nez ho zabalim. Zapareniny sme nikdy nemali.
Prebalujem na komode, manzel mi k nej prirobil este jednu dosku, tak mame prebalovaci pult. Na vrchu mam uterak (aby bolo makke) a na nom latkovu prebalovaciu podlozku (stacila by klasicka bavlnena plienka). Ked ho tam polozim, tak uz vie, ze ma kludne lezat, pripadne mu dam hracku do ruky a nevymysla. Mame tam prichystanu krabicku s par specialnymi hrackami, ktore inde nema k dispozicii, len pri prebalovani. Ked sa ho snazim prebalit inde, tak hned zdrha a ziadne hracky nezaberaju.