Lulu,
ja mam skusenost len s Bum Genius nohavickami a do nich mi najlepsie vyhovovali Bum Genius vkladacky. Vkladacky bambusove, a ine ako BumGeniusove, ktore do tej kapsy na gatkach nesedeli presne, sme vzdy precurali. Asi tieto:
http://www.latkoveplienky.sk/produkt-de ... ia-plienkaViac mi vyhovovali gate s cvokmi, lebo tie so suchym zipsom sa potom uz pri vacsich pohyboch otvarali. Tych cvokov je tam kopec, prisposobuju sa velkosti dietata, takze jedna velkost gati pre babatka az do odplienkovania.
Zapalene ritky sme riesili sedacimi kupelmi (repik, salvia, kamilky), sudokremom a pobehovanim na holo. Ale mykozu sme tusim na ritke nemali.
Moj muz napriklad vzdy ked mali mali zapalene rite frflal, ze starsia dcera, u ktorej sme pouzivali len jednorazove plienky, nikdy tak casto zapalenu nemala....
Preto neviem, ci su Ti tie latkovky vychodisko. Navyse aspon u nas, cim boli deti vacsie, tym castejsie sa v latkovkach precurali, na noc som davala uz len jednorazove plienky. Aj ked sa zacali divokejsie pohybovat sa zacali precuravat. Skratka, cim boli starsi, tym castejsie som naharadzala jednorazovymi plienkami, lebo som uz nevladala tolko prat a prezliekat. Cca okolo 2 rokov s nimi skoncila uplne.
Okrem toho su tie BumGeniusove gate s vkladackami dost drahe, asi by som to nekupovala len tak na skusku, ked nemas dlhodoby zaujem. Akoze, ja som rada, ze som ich mala, usetrila som hordu odpadu a mala som velky tlak naucit ich na nocnik. Ale mne sa javi, ze ekonomicke je latkovky zacat pouzivat cim skor a co najdlhsie.
Ja som uz nasu vybavu posunula kamaratke, ale v podstate dvojitu, od oboch babatiek, ak velmi chces, dalo by sa to dako zorganizovat, ze Ti cez tretiu osobu dake poslem, ved oni v podstate na jedno babo nepotrebuju 10 gati.....
Odkial si?