zirafkaZuzka píše:Nie je gensianka karcinogénna?? Ja by som z nej mala strach Proti zapareninám používame od narodenia sudokrem http://www.feedo.sk/shop/sudocrem-250g.html je aj dezinfekčný a musím povedať že som zatiaľ zaparenie neboli
shira píše:ako vlastne vyzerá zaparenina? nikdy sme nemali problém, sme tak 50/50 na jednorazovkách a látkovkách. občas sa vyskytla trošku červená riťka po kakaní, ale skor ked sme zjedli citrusy alebo tak-vždy to hned zmizlo. teraz má celú kožu na semenníkoch vyhádzanú červenými vyrážkami, aj pomedzi vyrážky je koža začervenalá, sem tam aj šupinky. ostatná koža je celkom čistá. neviem, čo by to mohlo byť. začala som viac dávať látkové plienky a mastiť krémikom, ale zdá sa mi, že to nemá vplyv. vzniklo to cestou z dovolenky, ked bol dlho v aute
shira píše:dobre takže dám do prania ocot, nechám na čas len látkovky no a dnes behá holý po dvore... dúfam, že mu to čoskoro prejde, chudák nám weleda krém robil dobre, ale samozrejme najlepšie je bez plienky. na dovolenke bol v jednorázovkách, aj v aute, cesta 36 hod
Späť na S plienkami a bez plienok
Užívatelia prezerajúci fórum: Žiadny registrovaný užívateľ nie je prítomný a 1 hosť