Akdarka, robievam, nam chuti, ale ci je to az taky overeny sposob, neviem
. Mozes skusit (trosku rozpisem tu cast okolo kuchty, keby niektora z bab co menej kuchtu pouziva chcela skusit
):
Na drobno nakrajanu cibulku osmahnem na oleji do zlatova, pridam na kocky nakrajane masko. Potom pridam mletu papriku a podlejem vodou. K tomu pridam korenovu zeleninu (mrkva, petrzlen, celer, ..co mam po ruke) a trochu rajcinoveho pretlaku, posolim a popaprim. Robim to vsetko v kuchte, takze vody tak aby vsetko zakryla, zavrem kuchtu, a ked zacne sycat, tak znizim teplotu na udrziavaciu (mam indukciu, tak z 9-tich stupnov dam na 4, pri plyne to treba trafit, tak aby sycala tak akurat konstantne). Po 20-tich minutach vypnem a necham dosycat na sporaku. Potom povyberam zeleninku, zmiksujem a precedim trochu naspat do kuchty cez jemne sitko (na zahustenie), pridam na kocky nakrajane zemiaciky a este trochu vody a zase zavriem na takych 15 min. A to je vsetko, raz som pocula aj take, ze niekto este na zaver zatrepe smotanou, skusala som a je to tiez dobre, akurat smotanu moc casto doma nemavam tak je vacsinou bez
..
Ak budes skusat, daj mi vediet ako sa chutilo